Árak

Az ár érzékeny pontja minden vállalkozásnak és persze a megrendelőnek is. Az ingyenesnél nincs olcsóbb, de tapasztalatom szerint az ingyen munka sem a megrendelőnek, sem a vállalkozónak nem megfelelő. Régebben nagyon sok ingyen munkát vállaltam, amit a kedvezményezett fél bizony nem becsült meg igazán, hiszen ingyen volt. A lenti árakért nagyon keményen megdolgozom, becsületes és alapos munkát adok ki a kezemből. Miért? Mert csak akkor vagyok elégedett, ha minden "gömbölyű". Szívesen mondanám, hogy nem kell a pénz, de sajnos tőlem is mindenhol ezt kérik. :-)

Ime az árak

- Magánszemélyek részére bruttó 6 000 Ft/óra kiszállási díj nélkül Tatabányán (tört óradíjjal is)
- Intézmények, cégek részére bruttó 6 000 Ft/óra kiszállási díj nélkül Tatabányán (minden megkezdett óra felszámításával)

A WEBoldal szerkesztés egyedi árak alapján történik. Kiindulási alap lehet, hogy egy 4-5 oldalas website 6-8 db képpel, testre szabott dizájnnal bruttó 60-80 ezer forint között megoldható. Ez általában egy kisvállalkozás induló weblapjának felel meg. 
Fontos! Amennyiben a számítástechnikai probléma nem megoldható, (nem javítható a gép, a megrendelő nem kéri a javítást), akkor természetesen óradíj nem kerül elszámolásra, de kiszállási díjat és a diagnosztikáért fizetni kell. Tatabányán 3-4 000 Ft, vidéken 3-4 000 Ft + 100 Ft/km-